torsdag 20 oktober 2011

Tre män i en båt


DalaröFredde, KungRobert & StalkerMange har varit ute för att testa om öringarna var hemma runt Mysingen, dalaröFredde hadde bestämda åsikter om vart, hur och när öringen var inne vid land efter att ha gått igen otaliga fiskedagböcker, korrelerat dessa med gammla Napp&Nytt huggtabeller samt som slutkläm på det hela bett sin granne Gun-mor att spå i kaffesumpen. (Gun-mor spådde både finanskrachen 2008 och Bobby Ewing´s återkomst från Pam´s hemska mardröm då Bobby dog, så hon vet vad hon gör enligt Dalarö Fredde)

KungRobert (noname) & StalkerMange (Stalker) tillverkar ju båda drag numera, stämmningen i båten var tryckt och DalaröFredde fick stå i mitten för att hålla gossarna åtskillda. Diskussionen var hetsig i båten då form, färg och viktning diskuterades vilt och skillnaderna på dragen nagelfors ned till minsta böj och puckel.

DalaröFredde lyckades fippla ut StalkerManges senaste kreation "Brunöringen" i vattnet vid Oxnöhuvud, det var dessvärre prototypen för en ny revolutionerande färgsättning som skulle skaka öringfiskets teori i grundvalarna. Har hört från trovärdiga källor att StalkerMange är ute och dyker efter prototypen..


Jag vet inte om DalaröFredde räknat rätt eller om Gun-mor hade fel kaffesort, för dagen slutade med att KungRobert tappade en fin öring, oljelampan började lysa på suzukimotorn med 20timmars gångtid och en skumpig hemfärd över en blåsig Mysingen.

Nu kommer ju GÖC´n snart så vi får hoppas att Dalarö Fredde och Gun-mor har synkat sina förutsägelser så att vi kan kamma hem både den stora fula träöringen och bucklan i år.



Gamla meriter för Team Noname

2.a plats i GÖC 2008

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar